Primavera

Vespa Primavera

Leverbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en in mooie pastel kleuren.
De Vespa Primavera is weer teruggekeerd na maar liefst 46 jaar. De Vespa Primavera 4-takt is de opvolger van de succesvolle Vespa LX. Een van de meest unieke kenmerken van de scooter is het geheel vernieuwde uiterlijk en design. Dit omvat een compleet vernieuwd metalen frame en nieuwe maatvoeringen. Dit heeft als resultaat dat de Vespa Primavera een stuk stabieler is en een veel meer comfort uitdraagt. Daarnaast is de nieuwe vespa ontworpen met een aantal elementen van de populaire Vespa 946, de speciale uitvoering in 125cc. Dit is zeker wel te bestempelen als een van de meest positieve punten aangezien deze 946 Vespa wordt geprezen als de meest prestigieuze en technologisch geavanceerde Vespa die ooit is geproduceerd.

Lees meer

Vespa Primavera in meerdere uitvoeringen.
Op dit moment is er zowel een Vespa Primavera Touring- als een Vespa Primavera model verkrijgbaar. De Touring is de meest luxe uitvoering en heeft een aantal opties welke het standaard model niet heeft. Dit is een bagagerekje voor- en achter en een laag windscherm. De voor- en achterdrager is standaard zilver maar bij ons ook in glans en mat zwart te verkrijgen. Beide modellen hebben meegespoten binnenkappen en zijn voorzien van een leuk Vespa-detail: de binnenkappen zijn afgewerkt met rubber strips voor een betere grip. De Vespa Primavera 4-takt is als 4-klepper (brommer), of 2-klepper (snorfiets) verkrijgbaar.

Wat is injectie op de nieuwe Vespa Primavera?
Alle Vespa’s komen in 2018 met injectie motoren. De Injectie scooters gebruiken geen CDI unit maar een ECU unit. Helaas zijn deze scooters moeilijk op te voeren. Deze ontstekingsregeling is een stuk geavanceerder welke opnieuw geprogrammeerd zou moeten worden. Dit noemt men chiptuning. Aangezien de kosten hiervoor bijzonder hoog zijn heeft Scooter Weesp ervoor gekozen om de zogeheten Injectie scooters niet op te voeren.

Primavera

Vespa Primavera Touring 2017 (rijklaar/kosten RDW)

Veel extra’s
De Primavera Touring heeft heel veel extra’s standaard aan boord, ten opzichte van de standaard Primavera. Aan de voorzijde is er een chrome klaprekje gemonteerd welke niet alleen voor de looks aanwezig is maar ook kan worden ingezet voor transportdoeleinden. Ook aan de achterzijde is een chrome bagagerek aanwezig welke automatisch omhoog klapt als deze niet wordt gebruikt. Het rekje loopt nog iets door zodat de passagier achterop zich er goed aan kan vasthouden. Voor de passagier is er veel ruimte op het zadel en bovendien kan hij of zij haar voeten kwijt op de verlengde treeplank. Uiteraard moeten we het fraaie lage windscherm niet vergeten te benoemen. In tegenstelling tot de andere Primavera modellen is de Touring 2016 nog wel in het zilver te verkrijgen. Dit is overigens geen normale zilveren kleur maar met een parelmoer effect.

Lees meer

Leverbaar
De Vespa Primavera Touring is leverbaar in een prachtige koper kleurige metallic kleur. Voorzien van zuinige 4 takt motor.

Wordt geleverd met 2 jaar Vespa garantie. Prijs op aanvraag.

Er zijn diverse accessoires voor de Vespa Primavera Touring zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline) en anti robo stuurslot. 

Primavera

Vespa Primavera Touring Zilver

De Vespa LX touring is leverbaar in 45km versie, en in grigio apuano (zilver). Voorzien van zuinige 4 takt motor.

Wordt geleverd met 2 jaar Vespa garantie. De totale rijklaar prijs is €3450,00 incl kosten RDW.

Er zijn diverse accessoires voor de LX Touring zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline) en anti robo stuurslot.

Er zijn diverse accessoires voor de Sprint zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline), achterdrager, anti robo stuurslot.

Sprint

Vespa Sprint

Wat de nieuwe Vespa Sprint nu zo bijzonder maakt dat ze een van de meest populaire scooters zijn van dit moment? Het maakt niet uit of u aan het toeren bent in een van de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, of in een van de kleinere dorpen. De Vespa ziet u overal voorbij rijden. Een van de redenen dat de Vespa de laatste jaren zo in populariteit is gestegen, is het fabuleuze en toch nonchalante design. Daarnaast worden alle Vespa scooters dusdanig ontworpen dat ze aan de hoogste kwaliteit eisen voldoen. Tevens worden deze scooters bestempeld als echte technologische hoogstandjes. De Vespa Sprint is net zoals de Vespa Primavera immens populair en dat is niet alleen maar vanwege de kwaliteit. Dit heeft ook te maken met het feit dat het design bijzonder is en dat ze in vele kleuren te verkrijgen zijn en bovendien uit te rusten zijn met vele accessoires. Hierdoor rijdt u een unieke scooter welke voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

In meerdere verschillende kleuren, voorzien van zuinige 4 takt motor.

Sprint

Vespa Sprint IGET Titanium mat grijs

De Vespa Sprint is alleen leverbaar in 25km versie. Voorzien van zuinige 4 takt motor.

Wordt geleverd met 2 jaar Vespa garantie.

Bijzondere aspecten van de Vespa Sprint Sport
De velgen zijn in tegenstelling van de normale Vespa Sprint nu mat zwart welke perfect combineren met de mat grijze kleur van de body. De 12 inch velgen, welke overigens 14 dikke spaken tellen, zorgen ervoor dat de scooter een betere en veiligere wegligging heeft en dat merk je terug met het remmen, het bochtenwerk en bij nat en glad weer. Het zadel van de Vespa Sprint S is voorzien van een witte bies rondom het zadel oppervlak wat hem een extra bijzonder detail meegeeft. Op een Vespa mag je gezien worden! Een bijkomend detail wat de Sport versie heeft is een brede zwarte finisch vlag sticker op de zijkant net boven het motorblok. In de sticker is het Sprint logo opgenomen.

Lees meer

Bagageruimte
De Sport is er niet in een brom uitvoering waarbij een helm verplicht is dus heb je alle ruimte over voor andere spullen onder het zadel op te opbergen.Onder het zadel zit een haak waar je een tas aan kan ophangen onder het rijden. Bovendie heb je nog het opbergvak wat in het beenschild is weggewerkt met slotje. Bij de oudere versie was dit gewoon open. In dit opbergvak vindt u ook de USB oplader voor uw mobiel of andere elektrische apperatuur.

Voordelen van een Vespa
Bijzondere kenmerken van een Vespa scooter zijn dat ze bijzonder waardevast zijn, een stalen frame hebben en van bijzonder goede kwaliteit zijn.

Accessoires
Er zijn diverse accessoires voor de Sprint zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline), achterdrager, anti robo stuurslot. Nu ook beenkleden en handmoffen tegen de kou.

Specials

Vespa Sprint Titanium mat grijs Special

De Vespa Sprint mat grijs special is leverbaar in 25 en 45km versie.

Wordt afgeleverd met windscherm smoke, voor en achter beugels met achterdrager, anti robo stuurslot, LED knipperlichten en alarm.

Extra mogelijkheden: coutingset bestaande uit zwarte wielen, carterkap met kickstarter en hitteschild,

Wordt geleverd met 2 jaar Vespa garantie.

Specials

Special Sprint wit met zwarte onderdelen.

 • Aanbieding: Complete scooter
 • De Vespa Sprint wit compleet met:
 • Beugelset achter en voorspatbord
 • Achterdrager
 • Windscherm hoog (smoke)
 • Zwart gecoate wielen, carterkap en hitteschild
 • Alarm
 • Anti RoBo stuurslot
 • Prijs op aanvraag, de scooter kan op aanvraag worden opgebouwd.
Specials

Vespa Sprint blauw Special

Aanbieding: Vespa Sprint helemaal opgebouwd met zwarte accessoires.

Compleet met:

 • Achterdrager, voor en achter valbeugel, voordrager en voorspatbord beugel.
 • Windscherm hoog, Zwart gecoate wielen, carterkap en hitteschild.
 • Alarm, Anti RoBo stuurslot.
 • De scooter kan op aanvraag worden aangepast.
Specials

Vespa Primavera Maronne Chroom Special

Speciale aanbieding 24 of 45km 4takt scooter

 • Extra’s: Origineel hoog windscherm voor klapdrager , voor en achter sier valbeugels en voorspatbord beugel.
 • Mee gespoten binnenkappen set in kleur.
 • Nog mogelijk coatingset : Alarm, stuurslot Anti-Robo, led knipperlichten,wielen helemaal zwart, carterkap met kickstarter en hitteschild.
 • Scooter kan ook met eigen samenstelling worden samengesteld, vraag voor een scherpe offerte.
 • Type motor: 25 of 45km 4 takt
 • Gewicht: 109kg
 • Tankinhoud: 7 liter
 • Kleuren: Mat grijs, Titanium