Scooters

Piaggio Zip IGET 4

De Kymco Agility 4 takt is leverbaar in 25 en 45km versie en in meerdere kleuren.

Agility 12 inch EURO 4 verkrijgbaar in:

Piaggio Zip mat zwart

Piaggio. Een uitstekend Italiaans scootermerk voor dagelijks woon-werkverkeer. Zeker omdat dit het merk is wat de Vespa’s maakt. De Vespa is namelijk een Piaggio. De merknaam Vespa is echter zo ingeburgerd dat men ze als soortnaam is gaan gebruiken! De Piaggio Zip is een kleine wendbare topper, uitstekend voor het stads verkeer. Maar door het brede zadel ook geschikt voor lange polder wegen.

Bijzonderheden aan Piaggio Zip
Er zijn enkele leuke bijzonderheden te melden omtrent dit model. Zo is de scooter leverbaar in het matzwart met legerprint, of wit hoogglans met bloemen. Dit zijn de special-uitvoeringen. Daarnaast is de zithoogte af te stellen. Uniek in scooterland! Ten slotte moeten we de vele opties melden, welke er mogelijk zijn. Denk hierbij aan een achterdrager, led-verlichting, zip sp-voorkap enz. Vraag aan onze medewerkers naar de prijzen incl. montage.

De Piaggio Zip is leverbaar in 25 en 45km versie.
In meerdere verschillende kleuren. Voorzien van zuinige 4 takt motor. Wordt geleverd met 2 jaar Piaggio garantie.

Er zijn diverse accessoires voor de Zip zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline), achterdrager, anti robo stuurslot.

Piaggio mat zwart 4-Takt 50cc

 • Motor – 50cc 4-takt
 • Koeling – Luchtgekoeld
 • Voorband – 10 inch
 • Achterband – 10 inch
 • Voorrem – Schijfrem
 • Achterrem – Trommelrem
 • Brandstof – 95 ongelood
 • verbruik – 1L : 40 km
 • Tankinhoud – 7,5 Liters
 • Gewicht – 86 Kilo
 • Elektrische start
 • Levertijd – 25 km versie is op voorraad, voor de 45 km is de levertijd minder dan 1 week.
 • Garantie – 2 jaar

Piaggio Zip wit & zwart

Ben je op zoek naar een van de aller beste Italiaanse scooters? ScooterWeesp presenteerd met trots de Piaggio Zip. Het scootermerk Piaggio maakt naast de zeer populaire Zip ook de Vespa. Piaggio heeft enige tijd geleden Vespa overgenomen en valt zelf onder het grote Italiaanse Fiat concern dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit vind je terug in de betrouwbaarheid en degelijkheid. De Piaggio Zip is al vele jaren een zeer populaire en veel verkochte scooter die je nooit in de steek zal laten.

Klein en wendbaar
De Piaggio Zip is een kleinere scooter met 10 inch wielen, maar desondanks geschikt voor 2 personen. Omdat hij zo klein en handzaam is, heeft de scooter een korte draaicirkel en de scooter is dan ook erg wendbaar. Het zadel is van wat ruwer materiaal (anti-slip) en heeft een mooie carbon-look. Qua verlichting is er het een en ander te vertellen. Zo is het achterlicht/remlicht geïntegreerd in de achtergreep. Een mooi detail. Daarnaast zit er een ingebouwde, oranje reflector aan de zijkant. Wel zo veilig. Ook bestaan de richtingaanwijzers aan de achterkant uit 2 lampjes per kant, dus je wordt sowieso beter gezien in het verkeer. En aan de voorkant zijn de glaasjes erg helder.

Piaggio Zip zwart en wit 4-takt Model 2017
De Piaggio Zip Special 50 4-takt is een prachtige en revolutionaire scooter uit het jaar 2016. De scooter is niet alleen gebouwd met de betrouwbare materialen hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Altijd een Piaggio scooter willen rijden en in het bijzonder de Piaggio Zip Special 50 4-takt dan is het uw kans. U kunt langskomen in onze scooterwinkel om de zip te ervaren.

Levering

 • De Piaggio Zip is leverbaar in 25 en 45km versie, en in 2 verschillende kleuren, zwart en wit, blauw is niet meer leverbaar
 • Voorzien van zuinige 4 takt motor.
 • Wordt geleverd met 2 jaar Piaggio garantie.
 • Er zijn diverse accessoires voor de Zip zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline), achterdrager, anti robo stuurslot.

Lease
Het is bij ScooterWeesp ook mogelijk de scooter te leasen. Dit gaat via ScooterFlex, een betrouwbare partij die de lening van ons overneemt. Via deze weg kunt u binnen 1 week wegrijden met uw nieuwe Piaggio Zip met degelijk 4* ketting slot en of andere accessoires.

Piaggio Zip wit

De Piaggio Zip is leverbaar in 25 en 45km versie en in 4 verschillende kleuren.

 • Voorzien van zuinige 4 takt motor.
 • Wordt geleverd met 2 jaar Piaggio garantie.

Windscherm op de foto kost extra.

Er zijn diverse accessoires voor de Zip zoals windschermen (origineel en imitatie smoke), alarm (Piaggio/Patrolline), achterdrager, anti robo stuurslot.

Scooters

Piaggio Liberty I-GET

25 en 45km in de kleur mat grijs
De Liberty is uitgevoerd met grote wielen wat ten goede komt aan het rij comfort. Met de zuinige 4 tact motor is dit de perfect woon werk verkeer scooter. Piaggio Liberty S 2019 I-GET. De Piaggio Liberty S 2019 is wederom een geslaagd model van scooterfabrikant Piaggio. Op de techniek van Piaggio kun je blindelings vertrouwen en dat de Liberty S 2019 I-GET een topper is dat zie je meteen.

Lees meer

Uiterlijk
De Liberty heeft een erg mooi en verfijnd Italiaans uiterlijk. De styling vind je in bijna elk onderdeel terug. Een Piaggio scooter herken je meteen omdat op kwaliteit en design niet bezuinigd wordt. Welke kleur scooter je ook koopt, ze zijn allemaal even bijzonder. De kleurencombinaties zijn erg stoer en helemaal van deze tijd. Van welke kant je deze scooter ook bekijkt, overal zijn sportieve kenmerken in teruggebracht. Hij lijkt niet alleen snel, hij is het ook!

16 Inch wielen
Waardoor de Piaggio Liberty opvalt zijn de grote wielen. Aan de voorkant heeft hij een groot 16 inch wiel en aan de achterkant een 14 inch. wiel. Grote wielen heeft een voordeel namelijk, hoe groter de diameter van het wiel, hoe groter het contactoppervlak met het wegdek. Met andere woorden, je hebt dus meer grip. Niet alleen bij het remmen is dat een voordeel maar ook bij het snellere bochtenwerk en bij nat en glad weer. Een extra bijkomend punt wat de veiligheid betreft. Ook is de Piaggio Liberty beter geschikt voor de iets langere bestuurders vanwege de wat grotere wielen. Bij deze scooter heb je beenruimte en opbergruimte genoeg.

Comfort
Heerlijk een dagje op stap met de Piaggio Liberty. Voor lange afstanden is hij zeker geschikt. Zoek je een scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan moet je beslist de Piaggio Liberty kopen! Zowel aan de voor- als achterzijde is de vering soepel waarmee oneffenheden in het wegdek goed weggenomen worden. De zithouding is perfect en het zadel zit heerlijk.

Liberty S 2019 I-GET model
De Liberty S 2019 is het nieuwe model van Piaggio en onderscheidt zich met een super zuinige 4-takt injectie motor. Een normale 4-takt scooter haalt een verbruik van maximaal 1 op 39. De injectie techniek, die is toegepast bij de Liberty S 2019, maakt de scooter nog zuiniger. Het is de fabrikant dan ook gelukt om een verbruik van 1 op 60 te halen. Nog meer kilometers rijden dus op 1 liter benzine. Hiermee is de S 2019 dus extra zuinig geworden.

De injectietechniek heeft nog meer voordelen want startproblemen zijn verleden tijd. Er is namelijk een brandstofpomp aanwezig en de brandstof wordt rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd. Hierdoor start de scooter niet alleen sneller maar is ook het brandstof verbruik lager en zijn de prestaties beter. Ook bij lage toeren is er meer vermogen beschikbaar. Bij een onderhoudsbeurt kan de scooter worden uitgelezen.

Piaggio Liberty kopen
Zoals je net al hebt kunnen lezen is deze scooter uit het topsegment een fantastisch scooter en geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt de Piaggio Liberty kopen en leasen via ScooterFlex, meer informatie hier over kunt u vinden op de website. Het leasen betekent eigenlijk ‘kopen in termijnen’. Je betaald een vast maandbedrag voor een looptijd naar keuze. De looptijd kan tussen de 36 en 72 maanden zijn. Meer aflossen kan altijd en is kosteloos.

Een Piaggio Liberty leasen kan al vanaf een klein bedrag euro per maand! Ook kun je meteen diverse opties en accessoires mee bestellen en onderbrengen in de afbetaal regeling. Zo kosten alle extra’s je niet direct een hoop extra.

Leverbaar
De Liberty is verkrijgbaar in de oude vertrouwde 4 takt versie, deze loopt wel uit, vraag naar de voorraad. Leverbaar nu de Liberty Sport injectie versie 25 en 45km in de kleur mat grijs. De kosten van klaarmaken,op naam zetten en alle andere bijkomende zaken zitten in de prijs inbegrepen. En bovendien een halve tank benzine.

Voor de Liberty is er ook een alarm beschikbaar, compleet met inbouw voor €250,00